Sidijk Gymnastics Tournament

Sidijk bedankt! 

In februari vond de 20ste editie van het Sidijk toernooi plaats.

Al 20 jaar is Sidijk de hoofdsponsor van dit unieke turntoernooi. Door de jaren heen is het Sidijk toernooi uitgegroeid tot een prominent toernooi, die gezien wordt als start van het turnseizoen waar de turnsters kunnen laten zien waar ze staan voor het nieuwe seizoen.

Het unieke wedstrijdsysteem met een doordraaisysteem waar de wedstrijd en het inturnen in twee verschillende hallen gebeurt, maakt het een dynamisch en snel toernooi. Meer dan 400 turnsters kunnen via dit systeem deelnemen aan het toernooi.

De 20ste keer was een moment voor een feestje. Niet alleen omdat we 20 jaar bestaan en een jubileum vieren, maar ook omdat Sidijk afscheid neemt van het toernooi en na 20 jaar niet meer de hoofdsponsor zal zijn. Het is geen feest dat onze trouwe sponsort ons verlaat, maar dat we vieren dat ze 20 jaar lang hun naam aan het toernooi wilden verbinden en we graag in het zonnetje wilden zetten. En dat hebben we gedaan. Door een uitgebreid VIP arrangement en een moment waarbij we de directeur van Sidijk hebben toegesproken en een geschenk hebben overhandigd. 

Wij kijken terug op een geslaagd jubileum en ook op een goede samenwerking met Sidijk die maar liefst 20 jaar heeft mogen duren! Sidijk bedankt!!

Sponsoren & Partners

Copyright Turncentrum Sportstad Heerenveen 2012 © | Ontwerp & Ontwikkeling: BARTVANDERHOEVEN.NL